Hoewel de naam anders doet vermoeden vindt Goldmund, Wyldebeast + Wunderliebe haar oorsprong in Groningen. Met haar nuchtere kijk op techniek en communicatie is GWW sinds 2006 actief als webtechnologieburo. Met schitterende locaties in Groningen en sinds 2010 in Amsterdam bieden wij een uitgesproken mix aan digitale dienstverlening. In de kern zijn we gespecialiseerd in het realiseren weboplossingen op aanvraag van onze klanten. Wij werken op projectbasis en onze medewerkers schuwen de uitdaging niet.

Klanten waarvoor wij werken

knaw logo
gasunie logo
nwo logo
npo logo
ausnutria logo
dezwerver logo
ecp logo
buza logo
retailsolutions logo
ugent logo
vermaat logo
gemeentegroningen logo
dropper logo
heijmans logo
ndc logo

Waar zijn we goed in

Hoewel onze digitale alleskunners graag overal hun tanden inzetten zijn we gespecialiseerd in Python, Django, Rest, React en Wagtail.

python logo
django logo
rest logo
react logo
wagtail logo
elasticsearch logo
postgresql logo

Maar we doen nog meer

Onze developers verleggen de grenzen op het gebied van techniek, cultuur en educatie. Zo hebben we voor het UMCG Groningen en De nieuwe bibliotheek Almere een interactieve lichtwand ontwikkeld. En voor de Gemeente Groningen een digitale vuurwerkinstallatie.

Onze kantoren

Locatie Groningen

In Groningen is Goldmund, Wyldebeast + Wunderliebe gevestigd aan het Schuitendiep. De historie van dit pand gaat terug naar 1898, waar in januari van dat jaar het eerste rooms-katholieke ziekenhuis werd geopend. Wij zijn verknocht aan deze locatie in hartje stad. Met zijn open ruimten en speelse indeling is het een zeer inspirerende omgeving. Kom een keertje langs, alleen als de beste kantoorkoffie van stad is al de moeite waard. Je kunt ons vinden op Schuitendiep 3, 9712 KD in Groningen. Bel even voor een afspraak op 050 7001929.

Locatie Amsterdam

In Amsterdam is Goldmund, Wyldebeast + Wunderliebe gevestigd in Loods 6 gelegen op een eiland in het IJ. Lange tijd was dit het domein van de Koninklijke Nederlandse Stoomboot Maatschappij (KNSM). Het gebouw biedt ruimte voor kantoren, winkels, horeca en ateliers. Het is een heerlijk plek, met uitzicht op het IJ, is het een zeer geliefde locaties voor onze medewerkers en klanten. We nodigen je graag uit om van het uitzicht te genieten. We zitten op KNSM-Laan 125, 1019 LB Amsterdam. Bel even voor een afspraak op 020 785 0383