Frontend developer

Ben jij een Frontend developer en toe aan een nieuwe uitdaging? Super goed! We bieden een geweldig team om mee samen te werken, de mogelijkheid om tijd te besteden aan innovatie en een aantal geweldige klanten en projecten om voor te werken.

Goldmund Wyldebeast + Wunderliebe
Wij waarderen plezierig werk meer dan winst, innovatie meer dan standaardisatie en cultuur meer dan vaardigheden. We proberen een een groot deel van onze tijd om nieuwe technieken te verkennen, odat we kunnen onze klanten op de best mogelijke manier kunnen bedienen en voorop blijven met onze ontwikkelingen.

Inhoud van de job
Als softwareontwikkelaar bij Goldmund, Wyldebeast + Wunderliebe combineer je frontend-activiteiten met programmeren in het taal Python en werken met het framework Django. Project activiteiten zijn heel divers. Binnen een project ben je vrij om kies het raamwerk dat u wilt gebruiken, zolang u de keuze en je werkt met de laatste (stabiele) softwareversies.

Bij Goldmund, Wyldebeast + Wunderliebe geven we de voorkeur aan React als een frontend framework. Django wordt gebruikt voor de backend: een veelzijdige raamwerk dat in veel gevallen perfect past bij projecten met een veel maatwerk. Voor kleinere projecten of zelfstandige taken ben je vrij om met andere (nieuwe) technologieën te werken. Ervaring met Python en / of een van de bovengenoemde frameworks is een plus.

Innovatie zit in ons DNA: op dit moment zijn we virtuele en augmented reality, kunstmatige intelligentie aan het verkennen , machine leren en andere nieuwe oplossingen. Je horizon verbreden en het vergroten van je skillset zal daarom een belangrijk onderdeel zijn van uw werk.

We waarderen resultaten en actie boven processen en besluitvorming, dus werken we het liefst Agile, en voor veel projecten betekent dit werken in een Scrum-team. We gebruiken technieken zoals Git voor versie control, Fabric voor het uitrollen van implementaties en Jira voor service beheer. We waarderen unit testing en continue integratie. We willen dat onze frontend developers oog hebben voor design, A / B testing promoten en klanten kunnen adviseren over het verbeteren van hun business.

Wat we zoeken

 • Kan zelfstandig werken maar is ook een goede teamspeler
 • Heeft een bachelordiploma in Computerwetenschappen of Informatie Technologie of gelijkwaardige werkgerelateerde ervaring
 • Heeft ervaring met JavaScript (React, ES6), HTML5, CSS(SASS/PostCSS) en build tools (Webpack, Gulp)
 • Spreekt vloeiend Engels en bij voorkeur ook Nederlands

Het volgende wordt als een pluspunt beschouwd:

 • Ervaring met een of meer van de volgende frameworks of technieken: Python, Django, Linux, NginX, Apache, PostgreSQL, Redis, Postfix, SSH, Supervisor, Iptables, Elasticsearch, Gunicorn, javascript, react, mongo, sass, celery, memcached, django-rest-framework
 • woont in de buurt van Amsterdam of Groningen
 • Een persoonlijk groeiplan dat past bij de groei die wij als bedrijf nastreven

Wat we bieden

 • Een afwisselende en leuke baan met volop carrièremogelijkheden
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid - je wordt uitgedaagd om het verschil te maken!
 • Uitstekende arbeidsomstandigheden, zoals een goed salaris en de laptop naar jouw keuze
 • Een geweldig team vol super vriendelijke collega's!