Homepage Hun werk Web development

Sport 050: Een nieuwe website voor sportend Groningen

By on augustus 2, 2018

Het platform Sport050.nl  is een initiatief van de gemeente Groningen. Het doel van het platform is om Groningers te enthousiasmeren voor sport en bewegen en ze wegwijs te maken in het totale Groningse sportaanbod.

Sport050 heeft designer Bloemvis een nieuw uiterlijk en opzet van het Sport050-platform laten ontwikkelen. In opdracht van Sport050 heeft Goldmund Wyldebeast & Wunderliebe vervolgens de techniek toegevoegd. Met een nieuwe structuur, een nieuw design en een sterk verbeterde zoekfunctionaliteit geeft de nieuwe site de bezoeker een volledig overzicht van alle sportaccommodaties en sporten die in de Gemeente Groningen door Sport050 worden aangeboden.

Sport050 is al jaren klant van Goldmund Wyldebeast & Wunderliebe. Met de vernieuwing van de website is niet alleen design en functionaliteit verbeterd maar is ook de techniek onder de motorkap gemoderniseerd. Het was één van de eerste projecten waarmee wij het oude vertrouwde Plone CMS hebben vervangen door Django. Hiermee is de website ook wat techniek betreft klaar voor de toekomst.

 

 

TAG
GERELATEERDE BERICHTEN