Goldmund, Wyldebeast + Wunderliebe realiseert uw maatwerk webapplicaties en Software as a Service. Met onze jarenlange expertise en ons ervaren team van ontwerpers en developers maken we uw projecten naar wens en op maat. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste ontwikkelingen en tools. Wij maken gebruik van open-source technologie en leveren onze diensten ook vrij van licenties.

Onze aanpak

De realisatie van maatwerk projecten vergt een maatwerk aanpak afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en de aard van het project. Centraal in onze aanpak staat de betrokkenheid van de opdrachtgever. Het ontwerp- en ontwikkeltraject is interactief en doen we samen met de opdrachtgever. Het project wordt opgedeeld in korte overzichtelijke tijdsblokken, waarbij aan het einde het resultaat aan de opdrachtgever wordt gepresenteerd. De mogelijkheid tot tijdige bijsturing door voortschrijdend inzicht is de basis van onze aanpak. Klanttevredenheid over het eindresultaat is voor ons de start voor het vervolg van een lange partnership.

Hosting, Beheer en Onderhoud

Goldmund, Wyldebeast + Wunderliebe draagt na oplevering zorg voor hosting van de applicatie. Wij doen dit bij TransIp op een eigen serveromgeving voor de klant. De klant zal hiervoor zelf een overeenkomst aangaan met TransIp. TransIp is ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd. Goldmund, Wyldebeast + Wunderliebe zal in de vorm van z.g. managed hosting het beheer van de server op zich nemen. We dragen zorg voor het bijwerken van het systeem, zodat continu├»teit en veiligheid gewaarborgd wordt. We monitoren het systeem continu, zodat we direct kunnen acteren bij storingen en voorkomende fouten opmerken en repareren. We dragen zorg voor backup van het systeem. We leggen de afspraken rondom de dienstverlening na oplevering vast in een Service Level Agreement. Omdat Goldmund, Wyldebeast + Wunderliebe gebruik maakt van open-source technologie├źn zijn er geen kosten of beperkingen in het aantal (gelijktijdige) gebruikers van het systeem en werken we niet met licenties of gebruiker gedreven kosten.

Waar we goed in zijn

Hoewel onze digitale alleskunners graag overal hun tanden inzetten zijn we gespecialiseerd in de volgende technieken: