Homepage Web development

React Native, de nieuwe standaard voor app development

By on april 17, 2018

De developers van Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe hebben al ruime ervaring met het bouwen van webapplicaties die gebruik maken van React. React is een open-source JavaScript library waarmee schaalbare en robuuste, data gedreven webapplicaties kunnen worden gebouwd. Voorbeelden hiervan zijn de NPO Pitch App en de website voor Vacansoleil.  React Native biedt de mogelijkheid om deze techniek ook te gebruiken voor de realisatie van ‘native’ apps. Native houdt in dat de app geïntegreerd wordt met het bijvoorbeeld het iOS- en Android-framework.  Hierdoor voelt de app aan alsof deze specifiek is gebouwd voor iOS of Android, maar waarbij gebruik wordt gemaakt van hetzelfde framework als voor webdevelopment. Een groot voordeel van het gebruik van React Native is dat de code veel gemeen heeft met React. Hierdoor kan een groot deel van de code voor de webapplicatie ook worden gebruikt voor de realisatie van apps.

De voordelen van React Native op een rij

  • Eén set broncode, om consistente apps voor zowel iOS als Android te ontwikkelen.
  • Je bespaart tijd en geld bij de initiële ontwikkeling én de doorontwikkeling, omdat er maar één set broncode nodig is.
  • Out-of-the-box veel gratis beschikbare tools en componenten, waardoor je tijd en geld bespaart.

Wil je meer weten over React Native Development bij Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe neem dan contact met ons op: info@gw20e.com

 

TAG
GERELATEERDE BERICHTEN