inspiratie

Pixar & 1ste Ajax eSports player

By on augustus 27, 2018

2 sprekers, 2 onderwerpen, 0 samenhang ? Sprekers over onderwerpen die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben gaan samen met het publiek op zoek naar een gemeenschappelijke basis.

Donderdag 27 september , 19:30 uur Grand Theatre Groningen. Bestel hier je kaartje on-line

Twee sprekers krijgen ieder 30 minuten voor hun eigen verhaal, zonder dat ze een verbinding met elkaar maken. Na afloop gaan de sprekers en het publiek met elkaar in discussie en borrelen er nieuwe ideeën op, die alle kanten op kunnen gaan.

Pixar Ft. Brian Green

Brian Green is character supervisor bij Pixar. Brian’s heeft gedurende de 20 jaar dat hij bij Pixar Animation Studios werkt bijgedragen aan de meest geliefde personages van het grote scherm. Vanaf zijn allereerste project – de  personage van Slim, de wandelende tak uit A Bug’s life – was Brian verantwoordelijk voor The Good Dinosaur, Toy Story 3, Ratatouille, Nemo, Monsters Inc en andere Hollywood-hits.

1ste Ajax eSports player Ft. Koen Weijland
eSporter Koen Weijland is meervoudig Nederlands Kampioen FIFA en de bekendste eSporter in Nederland. In 2016 tekende hij als eerste ooit een contract als eSporter bij een voetbalclub, bij AFC Ajax. Op YouTube heeft Koen inmiddels meer dan 112.000 abonnees

Voorgaande edities:

24 april 2018 Democratie & Bier in de genen
20 maart 2018 Kosmotroniks & De Attractie-industrie
13 februari 2018 Van Gogh & de Vuurwerkmagiër
19 december 2017 Japanse Oesters & het recht op privacy
30 oktober 2017 Star Wars & de Schoonheid van papier

TAG
GERELATEERDE BERICHTEN