Homepage Hun werk Web development

NMM ZAKELIJK Meetings & Business events

By on september 9, 2017

Voor het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg heeft Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe in opdracht van Fabrique en Heijmans een nieuwe website gerealiseerd, NMM Zakelijk.

Sinds de opening van het Nationaal Militair Museum in 2015 hebben al meer dan 1.000.000 mensen het NMM bezocht. Het NMM heeft naast een mooie collectie ook een aantal prachtige ruimtes in het museum voor zakelijke of feestelijke evenementen. Met NMM Zakelijk wil NMM de mogelijkheden als zakelijke evenementenlocatie naar voren brengen.

Sinds november 2014 heeft Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe de website nmm.nl in beheer en is verantwoordelijke voor de doorontwikkeling. De website van het Nationaal Militair Museum wordt beheerd door Stichting Defensiemusea. Naast nmm.nl vallen hieronder ook de websites voor het Marinemuseum, het Marechausseemuseum, en het Mariniersmuseum. Ook deze websites zijn door Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe in opdracht van Fabrique gerealiseerd en in beheer bij Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe.

TAG
GERELATEERDE BERICHTEN