Homepage Hun werk Web development

Nationaal Militair Museum

By on december 14, 2016

Op de plek waar in 1913 de Luchtvaartafdeling van de Koninklijke Landmacht werd opgericht staat 100 jaar later het Nationaal Militair Museum. Een indrukwekkend gebouw met een spectaculair dak van 110 x 250 meter en 13 meter hoge glazen buitenwanden. Het geeft de bezoeker een gevoel van ruimte en zicht op de collectiestukken buiten. Ontdek het Arsenaal en dwaal tussen tanks en vliegtuigen.

Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe heeft in 2014 in opdracht van Fabrique een deel van de techniek van de website gerealiseerd. Hierbij lag de nadruk op de realisatie van de ticketing-straat en de koppeling met Recreatex.

Sinds november 2014 heeft Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe de website nmm.nl in beheer en is verantwoordelijke voor de doorontwikkeling. De website van het Nationaal Militair Museum wordt beheerd door Stichting Defensiemusea. Naast nmm.nl vallen hieronder ook de websites voor het Marinemuseum, het Marechausseemuseum, en het Mariniersmuseum. Ook deze websites zijn door Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe in opdracht van Fabrique gerealiseerd en in beheer bij Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe.

TAG
GERELATEERDE BERICHTEN