Events Hardware Homepage

Meet onze 3D printers!

By on oktober 3, 2015

Zaterdag 3 oktober was het kantoor van Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe vol met kinderen. Er was een workshop georganiseerd waar kinderen alles leerden over 3D printen. Deze workshop was samen met De Jonge Onderzoekers Groningen gepresenteerd als onderdeel van Startup Kid.

Op zaterdag 3 oktober organiseerde Startup Kid een workshop 3D printen voor kinderen. Onder leiding van Pier van Zonneveld (TU Delft) leerden de kinderen wat je allemaal met 3D printen kunt doen, hoe een printer werkt en hoeveel verschillende soorten printers er wel niet zijn. Na deze introductie konden de kinderen een 3D model maken van een sleutelhanger met hun naam erop, die daarna op een van onze 3 Davinci Junior printers werd uitgeprint. De kinderen konden verder ook een 3D model maken van hun eigen hoofd. Om 17:00 uur nam de enthousiaste groep kinderen weer afscheid.

Startup Kid ie een samenwerking tussen Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe en de Jonge Onderzoekers Groningen. Zie voor een overzicht van de workshops www.startupkid.nl

TAG
GERELATEERDE BERICHTEN