inspiratie

Ilja Gort & Holwerd aan Zee

By on april 15, 2019

2 sprekers, 2 onderwerpen, 0 samenhang ? Sprekers over onderwerpen die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben gaan samen met het publiek op zoek naar een gemeenschappelijke basis.

Dinsdag 14 mei , 19:30 uur Grand Theatre Groningen. Bestel hier je kaartje on-line

Twee sprekers krijgen ieder 30 minuten voor hun eigen verhaal, zonder dat ze een verbinding met elkaar maken. Na afloop gaan de sprekers en het publiek met elkaar in discussie en borrelen er nieuwe ideeën op, die alle kanten op kunnen gaan.

1. Ilja Gort ft. Ilja Gort
Ilja Gort is schrijver, wijnboer en presentator die afwisselend in Nederland en in Frankrijk woont. Gort was tot 2000 succesvol in het componeren van reclametunes en daarna legde hij zich toe op het schrijven van boeken en het maken van wijn. Zijn laatste boek de Druivenfluisteraar is recent verschenen.

2. Marco Verbeek ft. Holwerd aan Zee
Marco Verbeek runt de plaatselijke supermarkt in Holwerd. Marco is één van de initiatiefnemers van het project “Holwerd aan Zee”. Met dit project willen ze de dijk doorbreken en hun terpdorp terug aan de Waddenzee leggen. Het gedurfde project van 65 miljoen moet van Holwerd dé toeristische trekpleister maken aan de Waddenkust.

 

Voorgaande edities:

5 februari 2019 Lévi Weemoedt & Follow the Money
27 september 2018 Pixar & 1e Ajax eSports Player
24 april 2018 Democratie & Bier in de genen
20 maart 2018 Kosmotroniks & De Attractie-industrie
13 februari 2018 Van Gogh & de Vuurwerkmagiër
19 december 2017 Japanse Oesters & het recht op privacy
30 oktober 2017 Star Wars & de Schoonheid van papier

TAG
GERELATEERDE BERICHTEN