Homepage Hun werk

Akademie van Kunsten

By on november 17, 2016

Akademie van Kunsten heeft op 1 april haar nieuwe website gepresenteerd. Op de website is veel aandacht voor de activiteiten die de Akademie ontplooit ten behoeve van haar doelstelling: het verbinden van kunsten met wetenschap, politiek en maatschappij. 

Akademie van Kunsten heeft op 1 april haar nieuwe website gepresenteerd. Op de website is veel aandacht voor de activiteiten die de Akademie ontplooit ten behoeve van haar doelstelling: het verbinden van kunsten met wetenschap, politiek en maatschappij.

Relatie Kunst en Wetenschappen
De Akademie van Kunsten is in 2014 opgericht door de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) als platform voor kunstenaars uit alle artistieke disciplines. Ze geeft een stem aan de Kunsten, die tot de oprichting vaak werd gemist. De KNAW is sinds 2013 klant van Goldmund Wyldebeast & Wunderliebe.

Plone CMS
De KNAW heeft het meest vooraanstaande op Python gebaseerde CMS Plone gekozen als basis voor al haar interne en externe websites. Ook deze nieuwe website voor de Akademie van Kunsten is door Goldmund Wyldebeast & Wunderliebe, als Plone-specialist, met dit CMS ontwikkeld.

Samenwerking
Goldmund, Wyldebeast & Wunderliebe heeft in dit project met trots samengewerkt met opdrachtgever KNAW en Edenspiekermann, bureau voor strategie, design en communicatie ontwerp. Het prachtige resultaat van deze samenwerking vindt u op http://www.akademievankunsten.nl/

TAG
GERELATEERDE BERICHTEN